Disclaimer

De website www.hoeveelbetaaljenu.nl wilt via deze weg een vergelijkingsservice aanbieden. Je kunt hier makkelijk zien wat de prijsverschillen zijn op het gebied van energie, mobiele telefoons, zorg- en reisverzekeringen, vakanties etc. etc. Je kunt dan zelf uitmaken of er aanbiedingen zijn die aan jouw wensen voldoen.
Door het constant wisselen van aanbiedingen, prijzen, eigenschappen van abonnementen en voorwaarden van leveranciers kunnen hier geen enkele rechten aan ontleend kan worden.
Door het aanklikken van de aanbieding van je keuze, ga je een contract aan met de gekozen leverancier. Dus niet met www.hoeveelbetaaljenu.nl . Daarbij gelden de algemene leveringsvoorwaarden van die leveranciers, die vermeld staan op hun eigen websites. Daarom dien je ook op de websites van die leveranciers een akkoord te geven voordat het contract wordt aangegaan.

Ook zal/kan/mag www.hoeveelbetaaljenu.nl geen enkele vraag beantwoorden op het gebied van financiële producten. De contactpagina van deze website is dan ook alleen voor het doorgeven van berichten omtrent deze website zelf.

Hoeveelbetaaljenu.nl heeft dus geen enkele leveringsplicht en is dan ook nimmer aansprakelijk te stellen voor zaken aangaande contracten voortvloeiend uit deze site.