logo

Wil je een simpele manier om geld te besparen op je energierekening?
Kijk niet verder!

Er zijn veel manieren om op energie in huis of kantoor te besparen (zie onze bespaartips) maar het MEESTE GELD kan je besparen door tijdig (minimaal zes weken voor het einde van je lopende contract) over te stappen naar een andere energieleverancier. Dit kan gemiddeld gezien een besparing van € 400 opleveren.

Volg het onderstaande schema en dan kan zie je wat je precies kan besparen:

Vul je postcode in

Gas- en elektriciteitsprijzen kunnen variëren per regio; klik bij “Gegevens” aan de linkerkant op de plaats en vul in het popup-scherm je postcode in om te zien welke energiedeals er in jouw regio beschikbaar zijn. Vul de standen van je jaarrekening in (of kies gemiddeld verbruik) voor een optimaal aanbod.

Vind de beste deal

Zodra je ingevuld hebt waar je woont, kunnen we beginnen met het vinden van goedkopere aanbiedingen op gas en elektriciteit. Binnen enkele minuten krijg je een overzicht van de beste energieaanbiedingen. 

Stap over naar een andere leverancier

Als je eenmaal hebt besloten naar welke goedkope energiedeal je wilt overstappen, kan de switch beginnen. De gekozen leverancier verzorgt alle stappen in het proces, zoals contact opnemen met je oude leverancier om zo je oude contract te stoppen.

Besparen op de energierekening!

Het hele proces zal zorgeloos en eenvoudig zijn. Zodra de switch klaar is,  kun je gewoon achterover leunen en genieten van je besparing. Maar kijk toch eens één of twee per jaar via onze vergelijker om te zien of je niets mist op andere energie-aanbiedingen.

Waarom gebruik maken van hoeveelbetaaljenu.nl?

Hoeveelbetaaljenu.nl is een gratis en onpartijdig website die je een kijk geeft op welke gas-, elektriciteit-, telecom-, vakantie-, dating- en verzekeringdeals er op dit moment op de markt zijn. Op deze makkelijke manier kan je vergelijken welke deals bij jou passen.

Veel mensen denken dat het wisselen van leveranciers moeilijk is, maar dat is het helemaal niet. Er is GEEN gedoe, zoals we vaak horen.
Je ziet een deal waarbij je een hoop geld bespaart. Je klikt op “Bekijken” en je wordt doorgestuurd naar de website van je keuze. Meld je je aan bij die nieuwe leverancier, dan verzorgt deze al jouw papierwerk en zegt alles bij je oude leverancier op. Behalve uiteindelijk (een paar weken voor de overgang) je meterstanden op te geven, hoef je dus amper wat te doen.

Verdere informatie omtrent deze website

De website www.hoeveelbetaaljenu.nl wilt via deze weg een vergelijkingsservice aanbieden. Je kunt hier makkelijk zien wat de prijsverschillen zijn op het gebied van energie, mobiele telefoons, zorg- en reisverzekeringen, vakanties etc. etc. Je kunt dan zelf uitmaken of er aanbiedingen zijn die aan jouw wensen voldoen.
LET WEL: door het constant wisselen van aanbiedingen, prijzen, eigenschappen van abonnementen en voorwaarden van leveranciers en/of providers kunnen aan de hier vermelde vergelijkers geen enkele rechten aan ontleend worden.
Door het aanklikken van de aanbieding van je keuze, ga je een contract aan met de gekozen leverancier/provider. Dus niet met www.hoeveelbetaaljenu.nl . Daarbij gelden de algemene leveringsvoorwaarden van die leveranciers, die vermeld staan op hun eigen websites. Daarom dien je ook op de websites van die leveranciers een akkoord te geven voordat het contract wordt aangegaan.

De website www.hoeveelbetaaljenu.nl zal/kan/mag ook geen enkele vraag beantwoorden op het gebied van financiële producten. De contactpagina van deze website is dan ook alleen voor het doorgeven van berichten omtrent deze website zelf.

Hoeveelbetaaljenu.nl heeft dus geen enkele leveringsplicht en is dan ook nimmer aansprakelijk te stellen voor zaken aangaande contracten voortvloeiend uit deze site.