logo

Mobiel abonnement…
wie kan er nu nog zonder?

Niemand kan haast meer zonder. Voor bij een bestaand toestel is er altijd een goed abonnement. Maar dan wel scherp geprijsd.Deze vergelijker helpt je een keus maken uit de vele merken die er zijn. Geef je persoonlijke wensen aan en zie wat hier aan voldoet. Klik op “Bekijken” voor meer informatie. Je komt dan op de site van de aanbieder waar je het contract voor dat nieuwe abonnement kan afsluiten. Dus..als je nog niet aan een nieuw toestel toe bent, ga dan naar de onderstaande vergelijker. Wil je toch een telefoon erbij hebben, kijk dan op onze pagina voor mobiel MET toestel.


Waarom gebruik maken van hoeveelbetaaljenu.nl?

Hoeveelbetaaljenu.nl is een gratis en onpartijdig website die je een kijk geeft op welke gas-, elektriciteit-, telecom-, vakantie-, dating- en verzekeringdeals er op dit moment op de markt zijn. Op deze makkelijke manier kan je vergelijken welke deals bij jou passen.

Veel mensen denken dat het wisselen van leveranciers of providers moeilijk is, maar dat is het helemaal niet. Er is GEEN gedoe, zoals je vaak hoort.
Je ziet een deal waarbij je een hoop geld bespaart. Je klikt op “Bekijken” en je wordt doorgestuurd naar de website van je keuze. Meld je je aan bij die nieuwe leverancier of provider, dan verzorgt deze al jouw papierwerk en zegt alles bij je oude leverancier of provider op.

Verdere informatie omtrent deze website

De website www.hoeveelbetaaljenu.nl wilt via deze weg een vergelijkingsservice aanbieden. Je kunt hier makkelijk zien wat de prijsverschillen zijn op het gebied van energie, mobiele telefoons, zorg- en reisverzekeringen, vakanties etc. etc. Je kunt dan zelf uitmaken of er aanbiedingen zijn die aan jouw wensen voldoen.
LET WEL: door het constant wisselen van aanbiedingen, prijzen, eigenschappen van abonnementen en voorwaarden van leveranciers en/of providers kunnen aan de hier vermelde vergelijkers geen enkele rechten aan ontleend worden.
Door het aanklikken van de aanbieding van je keuze, ga je een contract aan met de gekozen leverancier/provider. Dus niet met www.hoeveelbetaaljenu.nl! Daarbij gelden de algemene leveringsvoorwaarden van die leveranciers, die vermeld staan op hun eigen websites. Daarom dien je ook op de websites van die leveranciers een akkoord te geven voordat het contract wordt aangegaan.

De website www.hoeveelbetaaljenu.nl zal/kan/mag ook geen enkele vraag beantwoorden op het gebied van financiële producten. De contactpagina van deze website is dan ook alleen voor het doorgeven van berichten omtrent deze website zelf.

Hoeveelbetaaljenu.nl heeft dus geen enkele leveringsplicht en is dan ook nimmer aansprakelijk te stellen voor zaken aangaande contracten voortvloeiend uit deze site.