logo

Geld besparen is zo gebeurd:
zelfs op reisverzekeringen.

Misschien denk je niet te vaak na over een reisverzekering. Maar wellicht zou je dat wel moeten doen. Ziekte of een ongeluk zit vaak namelijk in een heel, heel klein hoekje. Je wordt opeens niet lekker door verkeerd voedsel. Je hebt een scooter gehuurd en je wordt aangereden. Of je raakt je tas met geld, sieraden of paspoorten kwijt. Voor zulke dingen kan je maar beter verzekerd zijn. Kijk op onze vergelijker voor een reisverzekering, die jou aanspreekt. Selecteer er één en je wordt doorgestuurd naar de website van deze aanbieder. Hier kan je dan rechtstreeks de reisverzekering afsluiten.
Je kan dan met een gerust hart op vakantie of zakenreis gaan.

 

 

Waarom gebruik maken van hoeveelbetaaljenu.nl?

Hoeveelbetaaljenu.nl is een gratis en onpartijdig website die je een kijk geeft op welke gas-, elektriciteit-, telecom-, vakantie-, dating- en verzekeringdeals er op dit moment op de markt zijn. Op deze makkelijke manier kan je vergelijken welke deals bij jou passen.

Veel mensen denken dat het wisselen van leveranciers of providers moeilijk is, maar dat is het helemaal niet. Er is GEEN gedoe, zoals je vaak hoort.
Je ziet een deal waarbij je een hoop geld bespaart. Je klikt op “Bekijken” en je wordt doorgestuurd naar de website van je keuze. Meld je je aan bij die nieuwe leverancier of provider, dan verzorgt deze al jouw papierwerk en zegt alles bij je oude leverancier of provider op.

Verdere informatie omtrent deze website

De website www.hoeveelbetaaljenu.nl wilt via deze weg een vergelijkingsservice aanbieden. Je kunt hier makkelijk zien wat de prijsverschillen zijn op het gebied van energie, mobiele telefoons, zorg- en reisverzekeringen, vakanties etc. etc. Je kunt dan zelf uitmaken of er aanbiedingen zijn die aan jouw wensen voldoen.
LET WEL: door het constant wisselen van aanbiedingen, prijzen, eigenschappen van abonnementen en voorwaarden van leveranciers en/of providers kunnen aan de hier vermelde vergelijkers geen enkele rechten aan ontleend worden.
Door het aanklikken van de aanbieding van je keuze, ga je een contract aan met de gekozen leverancier/provider. Dus niet met www.hoeveelbetaaljenu.nl! Daarbij gelden de algemene leveringsvoorwaarden van die leveranciers, die vermeld staan op hun eigen websites. Daarom dien je ook op de websites van die leveranciers een akkoord te geven voordat het contract wordt aangegaan.

De website www.hoeveelbetaaljenu.nl zal/kan/mag ook geen enkele vraag beantwoorden op het gebied van financiële producten. De contactpagina van deze website is dan ook alleen voor het doorgeven van berichten omtrent deze website zelf.

Hoeveelbetaaljenu.nl heeft dus geen enkele leveringsplicht en is dan ook nimmer aansprakelijk te stellen voor zaken aangaande contracten, die voortvloeiend uit deze site.