logo

Zorg voor de beste zorg voor jezelf
(en je gezin)

Alle zorgverzekeraars hebben de tijd tot 12 november a.s. om hun nieuwe premie voor het komende jaar bekend te maken. Kortom, reden genoeg om na te gaan of je huidige zorgverzekering nog wel bij jou (en eventueel je gezin) past. De premies zullen waarschijnlijk licht stijgen. Maar toch kan het dan nog steeds goedkoper uitpakken dan die van dit jaar. Overstappen kan elk jaar een enorme besparing opleveren. Met de onderstaande zorgvergelijker kan je snel zien welke zorgverzekering bij jou past. Vul je wensen in het overzicht hieronder. Je krijgt dan direct te zien welke zorgverzekeringen hierop het beste aansluiten en wat je ervoor moet gaan betalen.

Waarom gebruik maken van hoeveelbetaaljenu.nl?

Hoeveelbetaaljenu.nl is een gratis en onpartijdig website die je een kijk geeft op welke gas-, elektriciteit-, telecom-, vakantie-, dating- en verzekeringdeals er op dit moment op de markt zijn. Op deze makkelijke manier kan je vergelijken welke deals bij jou passen.

Veel mensen denken dat het wisselen van leveranciers of providers moeilijk is, maar dat is het helemaal niet. Er is GEEN gedoe, zoals je vaak hoort.
Je ziet een deal waarbij je een hoop geld bespaart. Je klikt op “Bekijken” en je wordt doorgestuurd naar de website van je keuze. Meld je je aan bij die nieuwe leverancier of provider, dan verzorgt deze al jouw papierwerk en zegt alles bij je oude leverancier of provider op.

Verdere informatie omtrent deze website

De website www.hoeveelbetaaljenu.nl wilt via deze weg een vergelijkingsservice aanbieden. Je kunt hier makkelijk zien wat de prijsverschillen zijn op het gebied van energie, mobiele telefoons, zorg- en reisverzekeringen, vakanties etc. etc. Je kunt dan zelf uitmaken of er aanbiedingen zijn die aan jouw wensen voldoen.
LET WEL: door het constant wisselen van aanbiedingen, prijzen, eigenschappen van abonnementen en voorwaarden van leveranciers en/of providers kunnen aan de hier vermelde vergelijkers geen enkele rechten aan ontleend worden.
Door het aanklikken van de aanbieding van je keuze, ga je een contract aan met de gekozen leverancier/provider. Dus niet met www.hoeveelbetaaljenu.nl . Daarbij gelden de algemene leveringsvoorwaarden van die leveranciers, die vermeld staan op hun eigen websites. Daarom dien je ook op de websites van die leveranciers een akkoord te geven voordat het contract wordt aangegaan.

De website www.hoeveelbetaaljenu.nl zal/kan/mag ook geen enkele vraag beantwoorden op het gebied van financiële producten. De contactpagina van deze website is dan ook alleen voor het doorgeven van berichten omtrent deze website zelf.

Hoeveelbetaaljenu.nl heeft dus geen enkele leveringsplicht en is dan ook nimmer aansprakelijk te stellen voor zaken aangaande contracten voortvloeiend uit deze site.